h1

TWITTER i frustration

27 maj 2009

Twitter i frustration.

Ni undrar vad det är! Jo, jag skall förklara. Man vaknar en morgon och upptäcker att man stängt av väckningssignalen på telefonen utan att vara vaken. Alltså omedveten om sin handling. Vaknar kollar klockan på byrån – shit, en halvtimme sent. Dvs – full speed. UPP!

Går från jobbet i storm. alltså hård vind. Motvind, finns det tråkigare promenader än i storm. OK  Regn, men de finns regnkläder, men inte stormkläder.

Kan inte logga in mig. Loggar in, loggar in, loggar in. Funkar inte! Vad f-n är det för fel? Ringer till sist IT Support. VAD har jag för inloggning? Ditt namn! AHA, så enkelt var det. Tack för hjälpen.

Loggar in! Det funkar INTE!!! VAd i …..! Är detta? Nog för att  jag är trött! Den där väggen, den tycks närma sig med stormsteg! Engång till, loggar in. Ser fel ut. Oj, det skall INTE vara punkt mellan för och efternamn. OPSS! Jag kommer in.

Sen kan jag jobba hela min arbetstid, dvs75 % utan problem. Går hem, via affären, det blir steg på stegräknaren. Ont i jumskarna efter cyklingen i går. Sakta takt hem.

Hemma, skall låsa upp. Går inte! Fel nyckel. Har tagit med mig garage-nyckeln istället för dörrnycklen. Alltså….. Heldumt! Sätter mig utanför, hunden krafsar inne, har hört mig försöka öppna med garagenyckeln. Messar dotter, son och man. Vem är först hem och ordnar så jag kommer in? Dottern ringer är på väg hem. Kommer ihåg att altanen är öppen. Går dit lägger mig på soffan där. Somnar, vaknar när dottern 3 0 min senare är hemma.

Sen fullt ös med tårta, pajer och snittar. Det blir trots allt en bra kväll med familjen inkl fd maken, pappan som är med.

2 kommentarer

  1. hi, do you mean frustration?


    • Tack, helt rätt!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: