h1

GI – metoden, minska i vikt

27 maj 2009

Ja, nu har jag testat GI-metoden i en och en halv vecka. Jag har tappat över 2 kg. Det ÄR bra. Det har inte varit jobbigt. Jag har ätit, blivit mätt och mått bra. Fast efter kvällen skolavslutning med en halv öl, två snapsar och en liten minipaj, blir det intressant se vad vågen säger i morgon.

Men det är inga svårigheter, jag avstår från potatis, ris, pasta. Äter mycket omeletter, fet mat osv. Sånt som tilltalar mig. Det har gjort att min skjorta jag inte kunde stänga understa knappen på, nu kan jag stänga knappen utan problem, jag kan t o m ta ett tag om livet och få tyg i handen. Dvs jag fyller inte ut den, har minskat i omfång.

TOPPEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: