h1

TWITTER VID EN LUNCH

01 juni 2009

TWITTER

Vid en lunchrast som inte finns.

Lunchen bestod av en avokado. Nyttigt. Inte mycket kolhydrater.

Sittandes vid datorn, kollar ut genom fönstret – STRÅLANDE SOL. Varför sitter man här, varför är man inte ledig, varför är man inte vid havet – jag vill UT!

I morse när jag cyklade hit genom skogen fick jag se upp, det var små vimsiga söta fågelungar överallt verkade det som. Ville stanna, ta ett kort, men tiden är kort varje morgon. Försöker hålla tiden, vilket är svårt ibland. Det är så vackert på morgonen. Solen strålar genom björkarna ner och ljuset är så behagligt.

Denna veckan känns som fulltecknad innan den har börjat. Jag trodde man trappade ner ju äldre man blev. Men det är tvärtom, man trappar upp. Det blir värre hela tiden.

Sitter o funderar på vår resebyrå med utflykter i Vietnam. Det är vad jag vill jobba med service och resor. Själv trivdes jag så bra i Vietnam och hade underbara år när jag bodde och arbetade i Bai Bang. Kan bara rekommendera ett besök där.

Fast i natt skall vi ha den lilla goa Alva hos oss. Hon får sova i sängen mellan mig o maken. Snart blir hon 3 månader, på lördag skall hon döpas.

Sen i morgon är det semester, inte för Alvas skull, utan James Bond. Han har återbesök till veterinären på Blå Stjärnan i Göteborg. Sen är det AU-möte på kvällen.

Onsdag är det arbetsplatsträff. Torsdag telefonmöte på jobbet. Fredag föreläsning om hälsa o kost efter jobbet och lite gott att äta. Sedan bowling och Harrys. Lördag är det dop. Söndag sitter jag som röstmotagare vid EU valet. Måndag är det styrelsemöte. Pust!

Men det är roligt, man behöver aldrig få långsamt och tråkigt. Fast det kan bli för bra med.

Klematisen blommar

Klematisen blommar

Slut – TWITTRAT denna lunchen är över!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: