h1

10 lätta sätt gå ner i vikt

01 juni 2009

Detta enligt en artikel i Aftonbladet. Man byter ut alla ”feta” varor mot ”smalare” varor. Alltså röd mjölk till blå mjölk, byta till mager matlagningsgrädde, chokladkaka till kexchoklad. Alltså ändra kosten till enbart mager kost.  Ja, det är inte så svårt.

Men jag bantar tvärtom, äter en massa fet mat och går ner i vikt. På två veckor har min man o jag gått ner 5 kg resp 3 kg. Vi äter gott kött, feta ostar, vispgrädde, omelett med fetaost. Vi gör tvärtom. Och det funkar. Vi äter GI metoden.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article4638606.ab

2 kommentarer

  1. alla har olika problem. Själv vill jag istället gå upp i vikt 😦


    • Ja, ibland tror jag det är svårare. Hade de problemen själv när jag var ung.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: