h1

Kär och galen/trogen

13 juni 2009

Alltså, jag bara älskar sådana här historier, det får mig till tårar och rör vid en väldigt öm punkt. Tala om trogen hund, den sviker inte sin vän i nöden.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5180150.ab

Detta i motsats till grannens katt. De har haft två stora katter. Vackra välmående katter, som enligt frun i huset var så viktiga. De kollade att de kom in på natten, de kollade var de höll hus mm. Men idag, kommer där in en liten söt katt i en annan grannes trädgård. Men den var egentligen inte liten. Utan den var undernärd. Den hade ingen ork i kroppen, det blåste, de fick katten att vackla, kunde inte hålla balansen.

När jag gick hem satt den utanför. Jag kunde inte motstå att klappa den. Den öppna mun för att jama, men fick inte fram ett ljud. Jag klappa den. Det var som att klappa ett skelett med skinn över. Det var helt fasansfullt. Jag hade just hämtat en trea grädde hos mina vänner. Så jag öppnar grädden och häller upp i min hand. Oj, vad katten lapade i sig grädden. Men sedan ville hon följa med mig hem och det går ju inte.

På måndag ringer jag miljö- och räddningsnämnden, de ansvarar för djurens hälsa och väl. Jag gör en anmälan. Ingen människa får behandla något djur eller människa så illa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: