h1

De rätta ölställena i Köpenhamn

16 juni 2009

Köpenhamn har Tivoli, Ströget, Nyhavn och ÖL! Givetvis finns ännu mer att se. Men sedan har du också pubar, krogar, ställen att bara slinka in på för att ta en öl. Kanske även äta en bit! Du blir sällan besviken. I den här artikeln från Aftonbladet finns det fem ölställen som fått varsinn femma i betyg, det finns fem ölställen som får varsinn fyra.

Själv kan jag intyga att Apollo som  har fått en femma, vid Tivoli är toppen. Deras mat är suverän, deras eget bryggda öl och egentillverkade snaps måste man smaka. En fyra ges till Norrebro Bryghus som enligt en bekant är toppen. Väljer du ett stort glas öl, får du lämna din sko som hissas upp i taket. Du får en halmsko istället. När du druckit upp ditt ö, får du lämna halmskon och får tillbaka din egna sko.

http://www.destination.se/resmal/norden/danmark/article5292395.ab

One comment

  1. Borde åka dit å pimpla öl!!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: