h1

Nu är det dags igen Britney Spears skall gifta sig

18 juni 2009

Kollade lite på Aftonbladet nu på kvällen, fann skvaller om Britney Spear. Nu skall hon gifta sig igen, stackars kille. Fast han kanske kan få lite pengar när/om de skiljer sig. Den ”lyckliga” är Jason Trawick, hennes agent.  När de semestrade på Bahamas friade han och hon svarade ja.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5398869.ab

Jag är glad att jag är en vanlig förhoppningsvis normal kvinna. De som lever sina liv som bl a Britney Spear är nog knappast lyckliga. Vem är vän? Vem utnyttjar dem bara för att själva hamna i rampljuset? Gör pengarna dem lyckliga? Tror det knappt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: