h1

Midsommar helgen snart över – dags för ACDC

20 juni 2009

Det är så trist att helgerna går så fort. Man har så mycket som man vill hinna med, men så plötsligt är helgen över. Men vi har ätit sill o tagit en snaps. Sen bjöd jag på laxsnurror fyllda med philadelphiaost blandad med wasabi, gubbröra med ansjovis, sill, potatis, gräslök och gräddfil. Och som avslutning en jättefin jordgubbstårta och några GI-bakelser med hallon. För givetvis höll vi oss till GI-kost i viss utsträckning. Lita annat gott fick man unna sig. Det var ju midsommarafton.

Idag blev det räkor, laxsnurror och gubbröra. Så det smakade nästan lika gott idag. Idag har vi också varit och gått runt det eventuella huset vi vill köpa. På måndag ringer jag mäklaren och ger ett bud. Vi vill faktiskt köpa det huset. Lite stort men passar oss bra. En trädgård till James att springa i. Fast James har lite ont ibland. Kan vara spända muskler….?

I morgon blir det Ullevi och ACDC – fin avslutning på midsommarhelgen! Lär bli en jobbig måndagsmorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: