h1

Vita tänder

24 juni 2009

Med väteperoxidgelé kan man fixa sina tänder till bländande vita. Du får ett leende som ingen kan motstå. Beroende på vilken metod man väljer håller det upp till 5 år, även priset skiljer sig åt, mellan 2000 och 6000 kronor.

Funderar, är det inte bättre sköta sina tänder än göra sådana här ingrepp. Vad händer om ett antal år med tänderna? Fast jag har fixat mina också, men det berodde på att jag hade ett stort antal amalganlagningar som var ruskigt fula….

http://www.aftonbladet.se/sofismode/skonhet/article4148447.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: