h1

Wheels and Wings en folkfest!

22 juli 2009

Wheels and Wings intog Varberg i helgen som gick. Det är folkfest, folk kantar gatorna för att se alla dess enormt vackra bilar (de flesta) köra i sakta fart genom stan, fram och tillbaka. Folk har kameror med sig för att föreviga det hela.

Men då gnäller en del. Miljöförstöring. Bilarna spyr ut avgaser. Man klagar på att – hur kan man tillåta detta? Man skyller allt på Wheels and Wings!

Men ta då en titt på sträckan mellan Brunnsbergs-rondellen mot Monark-rondellen och Lassabacka-rondellen. Har ni bilköerna norrut där? Sträckan mellan Monark-rondellen och Lassabacka-rondellen har dessutom endast en fil. Den andra filen har blivit en s k bussfil. Så strax innan Lassabacka-rondellen går dessutom dessa två filer ihop till en. Då kan man tala om bilkö. Bilköerna går ofta från Monark-rondellen till Lassabacka-rondellen, men ibland även från Brunnsbergs-rondellen.

Det kallar jag kö, men inte skrivs det om miljöförstöring i det fallet inte. Men nog katten är det dålig planering av Gatukontoret i stan! Dessutom är den kön stressframkallande. Det är inte Wheels and Wings köer, det skall vara så, att i sakta mak glida fram.

Vidare skriver man ner Wheels and Wings som en helg då det skräpas ner och är stökig. Men de flesta deltagare i Wheels and Wings åker i sina bilar. Det är publiken, de som söker sig till stan för att beskåda alla jänkarna, det är de som skräpar ner, hamnar i bråk vid Torggrillen.

Fast det är lättare skylla allt på Wheels and Wings. Vi skall vara glada att vi har en sådan publikdragande och rolig helg med dem i stan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: