h1

Hösten är här

03 oktober 2009

Det regnar och blåser utanför mitt fönster. Sitter inne och laddar för att ta morgonpromenaden med James. Hans kompis Asta har just åkt hem, men kommer i morgon igen för att vara här över tre veckor. De eländiga fästingarna har inte fattat att det är höst, se sätter sig fast i klasar – nästan. Tog fyra stycken på Asta i morste, en bamse som sprack på James. Han gick illa med höger backben så jag kollade honom. Där satt den, fästingen, som en sprickfärdig ballong. USCH! Sessan, vår gamla hund, fick ERLICHIOS, vilket orsakade henne problem i många år, kronisk muskelvärk.

Eftersom det är inomhusväder idag blir det bara en kort vända till stan för sedan är det läge för att tapetsera vårt blivande klädvårdsrum som skall utrustas med många bra garderober. Härligt – ett rum till för bara kläder.

Vädret är ju bättre här än vad det är på Filipinerna, där förbererder de sig för ett ordentigt blåsväder. De hade tyfonen där på besök för knappt en vecka sedan, nu kommer det ännu blåsigare väder. Så varför klaga här hemma?

Själv sätter jag ihop reser för de som valt att resa med oss, dvs TravelBase i Vietnam. Det är otroligt roligt att kunna använda sina kunskaper till något roligt och givande för andra som åker dit. Dessutom ökar hela tiden vår kundkrets. Roligt!

Ser ut som ett litet uppehåll i det värsta regnandet = UT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: