h1

VardagsTWITTER

15 november 2009

Märkligt vad tiden går fort. Jag hinner inte ens med att twittra, jag som älskar att twittra!

Känns som om man bara jobbar o jobbar, t o m Facebook blir lidande. Om man nu kan kalla det bli lidande, när vanligt svamel uteblir.

Twitter är lite hur man ser och känner för stunden. OCH jag är trött, en vända fram o tillbaka till Götet för att hämta hem andra halvan från en herrmiddag. Mötesplats Poseidon. Stannar vid Hotel Palace taxistoppet för att kolla var han är och då kommer han vandrande på övergångsstället. Leendet lyste upp hela ansiktet då han såg bilen. Klockan var 03.30 söndagsmorgon, tacka sjutton för att han log!

Tvättstugan, full av brädor, snickeriverktyg och annan bråte. Fick nojan och röjde allt, dvs allt. Nu kan man komma fram till tvättmaskinen, man kan t o m öppna frysen och torkskåpet – utan en massa saker i vägen.

Promenad till Balgö brygga, konstaterar att en sådan där väst behövs, en sån där gul rackare med reflexer så att andra ser mig. Det är kolsvart när man går dit ner. Och det är härligt! inte en massa gatubelysning som tar bort mörkerseendet och gör så man missar både stjärnor och båtar till havs.

Fundering: Varg, tänk om jag möter en varg? Skall jag le, springa eller stå still. Tänk om James Bond 007 börjar skälla! Ve o fasa! Spring! Nej stå still se farlig ut! Tja – det lär väl inte hända.

Köpte en mössa i lördags, turkosblå, den var skön att ha på när jag gick på promenad till stenbrottet som inte finns, utan är fyllt med jord och är en äng!

Hur mycket kan inte en enda helg omfatta?

One comment

  1. […] Malin Ls inte helt nyuppfunna ord ”vardagstwitter” tycker jag vi ska vara rädda om. Twittra lite vardag så att inte det bara blir det där […]Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: