h1

Gruppresa till Bai Bang?!

15 november 2009

Det kan bli en verklighet. Just nu är planeringen i full gång inför en gruppresa till Bai Bang och Hanoi, Vietnam till våren. Jag vet att vi är många som vill dit igen, många som har arbetat i Bai Bang och gärna vill återse platsen man bodde på, många i flera år.

Funderingarna är många, vad vill vi/ni se, hur länge skall vi/ni vara i Vietnam? Mitt besök förra året visade mig själv hur starkt återbesöket var, jag grät hejdlöst. Det var jättestarkt att återvända!  Förändringarna var stora, men det var roligt att se vilka framgångar som skett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: