h1

Bowling med familjen

10 februari 2010

Julklappen i år till barn och barnbarn var att ha en helkväll på Superbowl med mat och bowling. I lördags var det dags, vi samlades i god tid innan bowlingen och intog god mat och dryck. Sen var det dags för bowlingsskorna och välja klot. Tre banor hade vi och spelade i en timma. Det var jätteroligt. Vi hann med två spel, några var riktigt duktiga och andra var duktiga. Men alla var faktiskt bra. Är man inte van kasta bowlingklotet så brukar (så var det för mig tidigare) gå bra den första delen men sedan orkar man liksom inte lika bra på slutet. Det är träning som fordras. Alla gjorde i alla fall bra resultat och vi enades om att egentligen borde man göra det här lite oftare. Ett sätt att träffas och ha en trevlig kväll tillsammans .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: