h1

Älskar snö!

17 februari 2010

En underbar promenad i skogen. Krypande under granar och enbuskar letandes efter stigen som snön gömt under snötungda grenar. Snö upp till knäna, James med bara huvudet uppstickande ur snön. Djupa spår av rådjur och harar. Fjädrar efter en fågel som råkat ut för sin överman. I övrigt tyst och behagligt i skogen. Dock gör sig snön som ramlat innanför jackan och tröjan till känna, det börjar bli kallt o vått på ryggen. I övrigt känner jag mig varm och svettig efter allt pulsande och krypande i snön.

Men härligt var det att få känna en riktig vinter på västkusten. Är det vinter så skall det vara vinter. Vi var väl bara inte förbereda på det. Självklart är det jobbigt för äldre som inte vågar gå ut på isiga gator, tidningsbud och brevbärare som måste fram, där det inte går att komma fram. Oplogade gator och trottoaren. Det finns många som tycker snön ställer till förtret för dem. Men det är ljust och vackert, barnen har roligt, men även föräldrarna brukar tyck det är härligt ut i snön, bygga snögrottor och snögubbar.

Men vi ser nog fram mot vintern – men tänk vilket slask det blir när snön smälter! USCH!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: