h1

Besök på 4good

19 november 2010

Det var en härlig kväll, mest kvinnor och enbart kvinnor som talare. Monica Ahlberg var verkligen en eldsjäl, vilken idérikspruta,  energi och livsglädje. Kadin Adelsköld som stand up comedian – det var roligt. En kvinna som bjussa på sig själv. Att våga ta steget ut och stå¨på scenen för att vara rolig och få folk att skratta. Sedan hade vi Eva Forsberg Schinkler som fick oss att fundera över – vem är jag? Är jag Vata (vatten), Pitta (eld) eller Kapha (jord)? Kallas Ayurvedans filosofi. Tror jag är en Vata! Först på scenen var kulturskribenten Åsa Sandell mixade skrivandet med boxning. Hon gick t o m proffsboxningsmatcher. Måste erkänna att hon gjorde mycket stort intryck på mig som person. Hon var en underbar talare och människa.

Innan pausen med mingel fick vi upp o träna Nia, en dynamistk och variationsrik träningsform.

Vi satt längst fram och hade en supertrevlig kväll. En kväll som gav mersmak, det var inte sista gången jag gick på 4good – det är säkert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: