h1

ZUMBA – PÅ KÖKSGOLVET

03 januari 2011

Första vardagen efter på nya året – 2011. Dags ta tag i det och få en bra start. Kroppsvård och skön start på morgonen. Frukosten på bänken står o väntar. För först blir det ZUMBA på köksgolvet. Sätter upp datorn på bardisken – bra höjd. Sen är det bara att köra.

Ja, så där bara är det inte, man skall ha koll på fötter, ben, rumpa, midja o armar – dessutom i takt till musiken. Men trägen vinner heter det. Så jag skall nog lyckas med det. Försöka få ett pass varje morgon – försöka duger.

http://www.youtube.com/watch?v=qsSrq3HBa7A

-14,3 gr utanför fönstret. Morgonpromenaden med James Bond får vänta. Undras om jag hinner med stavgång idag också. Solen kommer att värma upp under dagen. Men innan dess skall jag jobba lite med våra reskunder. Har flera stycken som skall ut under januari.

Ett nytt år och nya utmaningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: