h1

Planeringen fortgår – resa i vår!

20 januari 2011

Nu är det dags igen för en resa och utforska fler intressanta platser för våra kunder. Denna gången skall  vi besöka Sapa som ligger uppe i bergen i norra Vietnam. Där är höjder upp till 3000 meter. Dit tänker inte jag klätta – även om det finns de i familjen som vill göra det. Jag kan väl sitta i solen o ha det skönt! Vi börjar resan med några dagar i Hongkong. Det är en spännande stad och ett måste upp till Victoria Peak igen. Att sitta på Bubba Gump och

 http://www.bubbagump.com/locations/hong-kong/

titta över Hongkong som ligger långt nere, med skyskrapor som sticker upp mot himlen, det är så  otroligt. Skall försöka hitta bra shoppingbutiker också.

Efter Hongkong blir det rekognisering i Vietnam. Nya platser, nya mål – allt för att kunna ge våra kunder den information de önskar. Det blir både berg, hav, floder och stad. Marknaden skall besökas, kanske kan köpa mer gardintyger. Efter Vietnam blir det några dagar i Bangkok innan vi åker ner till Ao Nang och Me Mee. Vårt favoritställe, med världens bästa Fried Rice. Ja, sen är väl resan över och det är dags åka hem till Sverige igen.

http://www.memeeaonang.com/index.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: