h1

Köpa hus – dolt fel

16 augusti 2011

Vad är egentligen dolda fel när man har köpt ett hus? Enligt alla går det nästan inte att bevisa det, att det är dolt fel. Men inte skall man väl behöva riva ner väggar och tak för att se de är dolt fel om man får vattenläkage?

Tänk om alla som är intresserade av ett hus som är till salu, skulle börja riva ner tapeter och gipskivor på väggarna. Sen gå, bara säga, nej vi är inte intresserade. Hur märker man då om nåt är fel? Är det när det regnar in?

Tycker dolda fel verkar vara rena djungeln, önskar jag visste hur det fungerade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: