h1

James besökte Slöinge djursjukhus

14 juni 2012

I förrgår var det dags för en hälsokontroll för James på Slöinge Djursjukhus. Vikten var det inget fel på, gått ner 4 hg – helt OK. Men får inte gå ner under 10 kg. Blåsljudet är som det är, ett ålderstecken. Musklerna lyser med sin frånvaro. Men han är lika glad för det. I lördags blev promenaden – enligt RunKeeper 200 m på 3 minuter. Ingen lång kvällspromenad. Men han får välja själv hur långt han vill gå. Han snubblar ibland, men är snabbt uppe igen. Vi följde förra årets mysiga stund med en glass från SIA Glass innan vi körde hem. Jag var glad att hans hälsa var såpass bra som den var. Veterinären Kristina Widmark tycker det är otroligt att han hänger med än, hans ålder är hög, han har varit med om en stor operation och haft problem med höfter o rygg, troligen ett diskbrock på nacken också.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: