h1

Hål i Gula Fläcken – Ögat

09 april 2016

Att se är något av det som är väldigt viktigt! Nu har jag ett seende med höger öga som om jag vore på Liseberg och inne i Spegelhuset. Allt är förvrängt! Vänster öga 0,5 syn o brytningsfel dvs INTE köra bil. OK några månader. Men fick besked att möjligen slutet av juli! Mitt i sommaren! Inga bad MEN med böjd nacke och titta ner i 5-6 veckor. Sova på mage! Detta för att de sprutar in en gas som skall lägga sig som en hinna i ögat. När det läkt, tja då kanske jag snart får köra bil igen!

Vilken sommar! När jag blir av med mitt gips på hand och arm i slutet av maj har jag arbetsträning i ca 5 veckor. Sen dags för nästa ingrepp och tid som handikappad.

Hål i Gula Fläcken känns som riktigt otrevlig operation och behandling! Brukar inte vara orolig, känna obehag. Men detta känns olustigt! Men vd gör man, vill ju inte gärna missta synen, vill gärna köra bil igen och slippa vara beroende av alla andra snälla runt omkring mig!

One comment

 1. Hej Monica!
  Hur var operationen och tiden efter? Hur sover man med näsan nedåt?
  Värk i ögat?
  Ska genomgå denna op och har stor ångest för det
  Kan du berätta mer?
  Hälsningar BSKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: