h1

Operation Handled

09 april 2016

Efter 2 veckor dags ta stygn och byta gips. Det var välsytt vid de tre snitten. Med både understygn och överstygn! Det satt 2 stift, ett längd tummen o ett på ”tvären”: Fick ett nytt lite mindre och lättare gips, färg chockrosa! Skall nu sitta i 5 veckor. Under tiden finns många saker jag inte kan göra! städa dvs dammsuga, torka golv, hänga lakan ute i solen, kratta trädgården, fixa dammkanten, vissa klädplagg kan man inte ta på sig, vissa går det inte komma i med en tumme som pekar rakt ut. Men det är övergående.

Ser fram mot slippa gips och få träna upp han o arm! -gillar inte tanken på att dra ut stiften……!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: