h1

James Bond, Agent 007 and his Sessan

04 december 2008

Ett litet avsnitt om hundar. För det är inte Agent 007 det handlar om utan min egen James Bond. Han är en Cavalier King Charles Spaniel. Idag är han dryga åtta år och fortfarande tror att han är unghund. Jättepigg och full av upptåg. Tyvärr har han fått problem med ryggen. Skall till Blå Stjärnan nu och hoppas att de kan göra något åt hans onda rygg. Han älskar bada i havet, springa ut i vattnet leta upp stenar o lägga på stranden.

Sessan och James

Tidigare hade vi även Sessan, vår lilla prinsessa. Men hon gick bort för två år sedan av åldersskäl. Men en ljuvligare liten tik får man leta efter. Inga ord behövdes hon visste vad jag tänkte. Vi saknar henne. James saknade henne fruktansvärt mycket när hon gick bort.

James har en stor  roll i vårt liv så jag kommer att återkomma till historier om honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: