h1

James Bond, vår 007-agent

09 december 2008

Dagarna går och diskussionerna går. Tankar hit o dit. Beslut som vacklar. Men vi har funderat o funderat på vad so är bäst. Man får ju inte vara egoist, man måste tänka på hans bästa. Vad är fel o vad är rätt.

Men vi tänker nog så att kanske det är skönast för honom att slippa en stor ryggoperation med påföljande konvalecenttid. Det är inte lätt för en hund förstå att han skall hålla sig i stillhet. Vi hoppas vi kan ge honom medicin när det gör ont. Sedan får vi se tiden an. Allt beroende på hur han mår. Han är en otroligt seg och tapper liten hund, glad som en lärka, en riktig Emil i Lönneberga-typ.

Mr  James Bond

Mr James Bond

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: