h1

Djurmönstrat o blodröda läppar

08 mars 2009

Modekoll i helgen,.Tittade in på Sophi´s mode i Aftonbladet och läste/tittade på Scarlett när hon stal showen i Milano i en djurmönstrad åtsittande klänning och blodröda läppar med Dolce på sin ena sida och Gabana på den andra sidan. Själv är jag löjligt förälskad i leopardmönstrat, trots det jag tyckte inte Scarlett´s klänning var snygg alls.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/sofiemode/article4560082.ab

Tittar man vidare på Sofi´s mode finner man en film från Jill Stuart´s modevisning. Läckra hattar, fluffiga klänningar och ljuvliga skor. Så dyker Paris Hilton upp i rutan, sätter sig ner och är mer intresserad av sin mobil än att kolla in kläderna.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/sofiemode/article4469162.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: