h1

Mirakeljuicen – fungerar!

08 mars 2009

Tja säga vad man vill om reklamen, men juicen fungerar, du tappar vikt. Dessutom smakar den (tycker jag) faktiskt rätt gott. enligt beskrivningen skall man äta enligt deras rekommendationer och dricka juice två gånger om dagen. Jag har inte följt rekommendationerna utan gjort som vanligt. Men jag har druckit juice två gånger om dagen. I ett par dagar nu, jag har gått ner 1,5 kg drygt. Rätt bra, med tanke på att jag inte kunnat minska ett halv kilo i vanliga fall. Men å andra sidan, man går förmodligen upp snabbt igen. Däremot verkar det som om man rensar magen rätt bra. Kanske kan vara nyttigt – vad vet jag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: