h1

Lantmäteritjejer, Wow!

10 mars 2009

Underbar kväll, med god mat och gott vin på Italienska restaurangen. En eller två gånger om året träffas vi fd lantmäteritjejer. Går ut och äter en bit på en restaurang, eller tar en picknick på  dambadet, eller som sist ute i Skammerhult i ett brygghus vid en sjö med övernattning. I år gick vi till en Italiensk restaurang åt god oxfile med mozarellasås och potatisgratäng och grönsaker. Till det gick det två flaskor av husets röda vin. Det blev som vanligt en kväll fylld av prat och minnen. Har man känt varandra så länge så känner man varandra. Med risk för att misstolkas skulle jag kunna säga; OH vad jag älskar er. Men jag nöjer mig med att säga; Oh vad jag tycker om er.

Tack för en underbar kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: