h1

Män som hatar kvinnor

11 mars 2009

Äntligen kom vi iväg på filmen jag och många andra väntat på. Jag hyste vissa farhågor att jag skulle bli besviken på filmen eftersom boken var så bra. Men jag tycker de hade lyckats väldigt bra med karaktärerna och innehållet, även miljön. Skulle jag sätta poäng, blir det högsta poäng.

Vi var fyra stycken varav två läst boken, de andra två inte. Vi tyckta alla fyra om filmen. Den är sevärd – missa den inte. Noomi Rapace  gör rollen som Lisbeth Salander väldigt bra. Liksom Michael Nyqvist gör. Båda spelar sina roller ungefär som jag tänkte mig att de skulle vara.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article4546754.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: