h1

Robinson i träsket

22 mars 2009

I år blev det ingen härlig sandstrand utan ett läskig träsk. Tyckte mig se en svart-gul orm dessutom. Jag tror den kallas trestegs-orm. Man hinner bara ta tre steg om man blir biten, sen är det slut! Myggor verkar svärma hos dem. Kan bara säga att jag upplevt det där med massa bett av ”bananknot” i Asien. Det var INTE skönt alls. Man river sig blodig. Tills någon snäll kommer och säger linda in benen i gasbinda indränkt i Alsolsprit. Fast det hade de nog inte i träsket.

Maten, dyiga ostron. Det kan inte varit någon delikatess. Men å andra sidan så är det ju ett program där det handlar om överlevnad. Fast det får inte gå till överdrift. En gång i tiden hade jag en tanke: kul det skulle vara att få deltaga i Robinson. Men idag är det lite för tufft. Kanske! Men samtidigt en utmaning. De var i alla fall snabba på att bilda gruppering och tycka att Alfahannarna skulle bort. Vi får se hur de går!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article4704801.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: