h1

Klick va det här!

22 mars 2009

Nu är det fler det ”klickar” för nämligen Carola och Kicken från Poodels. De har setts kyssas och kramas. Det är inte utan att man tycker Carola verkar gilla blonda långhåriga killar. Inget ont i det, visst ser de bra ut. Ibland funderar jag lite över hennes tro till Gud, är den så stark eller? Hon verkar så skenhelig när hon pratar – men det är skillnad på att prata och att vara. Men var och en gör som den har lust, inte sant? Det blir i alla fall rubriker, rubriker säljer. Alltså en bra grej!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4677400.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: