h1

Klänning i latex

26 mars 2009

Latex är nu inte detsamma som porr. Nej, nu kan vem som helst köpa sig en klänning i latex eller varför inte ett par byxor. Det sitter åt om kroppen på ett behagligt sätt. Det är mjukt och varmt, det är avslöjande och dessutom formar det sig efter kroppen, det håller in det som man vill och visar det man vill. Låter ju väldigt trevligt! Men blir det inte svettigt med ett sådant material smitandes åt över kroppen. Svårt ta av sig kan det kanske bli. Hur är det på vintern när det är kallt? Vet inte om det är något att ta efter.

Citat: ”Alla kan bära latex”

En tjej med passion för det superglossiga gummit är Susanna (eller Sister Sinister som hon kallar sig), en av Sveriges mest kända latexmodeller. Hennes önskan är att ännu fler ska upptäcka materialets storhet.

– Alla kan bära latex. Det är avslöjande men håller in på de rätta ställena och formar kroppen bra, säger hon och tillägger att det ju faktiskt finns många typer av plagg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: