h1

Carl-Jan en favorit

27 mars 2009

Carl-Jan kommer till Varberg för att bjuda på mat- och vininspiration i Nöjeshallen. Han har tidigare varit i Bryssel för inspelning av ”Antikdeckarna”. Varje torsdag besöker han Lotta Bromé i P4 för att ge vintips. Ett uppskattat inslag tycker jag.

 

Han gjorde succé i Let´s Dance, kanske inte som bra dansare, men som en gentleman som vet hur man för sig. Han har stil den mannen. Enligt honom själv fick han göra en Vett & Etikett-skola på Let´s Dance. Det roliga var att ungdomarna tyckte det var roligt. Själv måste jag säga att jag tycker det är viktigt, så det var bra och roligt att de uppskattade det. Tycker Vett & Etikett det är något som borde lyftas fram mer.

 

I Varberg kommer det att bl a handla om sinnesupplevelse och kvalité, prylar får ge plats för upplevelse.

Om Let´s Dance säger han att Laila Bagge egentligen inte borde varit med för hon är dansare. En som har gott från noll till att bli en dansare är Magnus Samuelsson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: