h1

Vårens MÅSTEN!

26 mars 2009

Samma sak varje år – vårens MÅSTEN! Här kommer lite tips från Emma Wiklund. Givetvis – fast det visste vi – trasiga jeans, tunn bomull, tunn chiffong. Färgerna är lavendel, rosa, bått. Det hon kallar beckblått blir sommarens svarta! För den som vill, så givetvis stark korall, annars pudriga färger.

Jag är glad jag köpt  en tunn chiffong, redan invigd på ett kalas. Nya shorts köper jag inte, mina härligt slitna, urblekta jeans blir perfekta. Vad jag tycker är svårt, det är om jag inte har tunika eller klänning o vill ha kjol. Vad tar jag då? Finns inte en kjol jag hittills sett som duger!!!! Glad också att det fortfarande är höga klackar!

http://www.aftonbladet.se/sofismode/article4744041.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: