h1

Mirakeljuicen – jag saknar den!

07 april 2009

Detta är inte klokt. Jag saknar mirakeljuicen, den gjorde faktiskt så att jag gick ner 1 ynka litet kilo. Men sen blev det nog med det. Så tänker jag efter var den kanske inte så dum i alla fall.

Om man följer instruktionerna så kanske det stämmer att man går ner ett antal kilo på en vecka och får behålla den vikten sedan. Känner mig nästan benägen att testa en gång till. Det är ju snart sommar!

Nu går jag i alla fall mer än 10 000 steg om dagen när jag har stegräknaren. Man blir betydligt mer medveten om hur lite eller mycket man går om dagen. Vilket är bra, man mår bättre och blir spänstigare – hoppas jag.

Snart är det påsk o man är ledig från jobbet. Då skall jag montera min nya bäddsoffa och bord från IKEA till TV-rummet. Kul med nya saker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: