h1

Vacker i vår!

14 april 2009

Sofi´s mode visar vägen hur du blir vacker i vår. Brun utan sol ger dig färg innan du fått färg av solen. Men tänk på att smörja in dig jämnt och snyggt, risken finns det blir ojämnheter i färgen annars. Ett annat tips som man brukar slarva med är TVÄTTA händerna noga efter, annars blir de lite gulbruna inne i handflatan. Inget vidare snyggt.

Smörjer du in dig med någon foundation i ansiktet, var noga med att stryka ut det ordentligt så det ine blir några skarvar på halsen eller mot hårfästet.

Men viktigt är att hyn är rengjord och fin, då får vi tipset om att använda peeling. Sedan måste man skydda sig mot solens farliga strålar. Fast det senaste jag läste var om att solens strålar inte var så farliga som det sägs. Att sola skyddar oss mot blodpropp. Läs tidigare blogg om detta.

Det finns fler tips i artikeln, ljust läppstift bl a. Markera ögonen så de blir vackert inramade. Det är nu man vill ut i solen, få lite solbränna, bli vackert brun. Då känner man sig både friskare och vackrare.

http://www.aftonbladet.se/sofismode/skonhet/article4502422.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: