h1

James Bond är opererad nu

04 maj 2009

I eftermiddags ringde veterinären Gustaf Svensson från Blå Stjärnan och berättade att James operation var lyckad och att orsaken till hans värk var precis som Gustaf Svensson hade förmodat. En disk som krypit upp en bit och kottaket som sjunkit. vilket förorsakade att nerverna kom i kläm och gav James hemska smärtor.

Nu är det åtgärdat och James mår bra efter operationen. Men får stanna troligen två nätter på Blå Stjärnan. Det låter jättebra, jag känner mig positiv och glad. Men jag skulle gärna vilja träffa James och krama om honom och se att han verkligen mår bra. Men det går inte, nu sitter han väl, eller ligger troligen i en hundbur, lite lagom ensam och förstår inte alls vad som hänt. Kanske har han lite ont efter operationen, kanske han undrar varför vi lämnat honom så där. Men snart är han hemma igen och då blir han ompysslad.

Konvalecenttiden är minst en månad med fem-minuters promenader och stillhet. Så idag har vi införskaffat en grind till trappan. Jag hoppas så mycket på denna operation att den skall ge honom möjlighet till att hoppa och studsa utan att få ont.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: