h1

James Bond är opererad

06 maj 2009
James

James

James operationsärr
James operationsärr

Nu har han blivit opererad för sin dåliga rygg. Operationen gick bra enligt veterinären. Nu är det bara läkningen kvar. Bara, bara – det blir korta promenader på 5 minuter = vår lilla radhustäppa. Kanske två gånger om dan till ängen för större behov. Det tar kanske 7 minuter.

James äter

James äter

Han har ont, får smärtlindring. Men skötte sig bra på Blå Stjärnan och fick slippa sova i bur andra natten. Fick sova hos personalen. Kissa på golvet och fick beröm – för att han kissa. De fick tömma blåsan innan. Han vifta på svansen .

På Blå Stjärnan

På Blå Stjärnan

Har ett nästan 15 cm långt operationssår på ryggen. Vilket han inte får slicka på. Gör han det måste vi sätta på den där plastskärmen. Han får inte gå i trappan. Vi har monterat upp en grind för trappan, barngrinden blev en hundgrind.

Nu har jag semester ett par dagar för att sköta om honom. Det känns ba så långt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: