h1

Semester, vård av hund!

07 maj 2009

Har tagit två dagars semester för att vara hemma och ta hand om James efter operationen. Han mår idag efter omständigheterna bra. Han åt lite igår, kissade själv. Han har givetvis lite ont, sov mycket. Kopplade förmodligen av när han kom hem.

I natt väckte han mig kl fyra och ville ut. På med morgonrocken och får bära honom nerför trappan. Ut i vår lilla radhustäppa på ca 25 kvm men det räcker så bra för honom. I går tänkte jag gå till ängen, efte 50 meter gnällde han o ville hem. På kvällen tog mannen honom ut, de gick 5 meter sen ville James hem. Bra han visar vad han vill.

Idag regnar det, en skön dag  vara hemma. Det blir troligen bakning, strykning och städning och mest av allt pysslande om James.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: