h1

Travelbase – guide turer i Vietnam

21 maj 2009

Vi förmedlar utflykter i Vietnam, utbudet är stort. Som en av de första kan vi arrangera resor till Bai Bang. Vi vänder oss till alla som har lust att upptäcka Vietnam. Många resor är idealiska för svenskar som bor längre tid i Thailand och vill göra utflykter till grannländerna.

Gå in p www.travelbase.org och bli inspirerad att upptäcka Vietnam.

I Thailand, Rayong finns det många möjligheter till bra boende som förmedlas genom Mabel och Lasse. Vi bodde där själva en vecka hösten  2008 på väg hem från vår långa resa i Asien.  Det ligger ca 2 tim resa från Bangkok. Området är inte så exploaterat än, ön  Ko Samet ligger precis utanför Rayong.  Jag rekommenderar dem gärna till er som är intresserade.

http://www.mabelhouse.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: