h1

Blommor till kyrkogården

24 maj 2009

Idag åkte jag ock köpte blommor till min hund Sessans grav på djurkyrkogården. Den ligger strax utanför staden, inrammad av en gärdesgård och lummiga träd. Den är otroligt vacker och välskött. Det är lugnt och skönt komma hit ut. Jag köpte med mig lite tåliga blommor för att pryda hennes gravplats. Hon gick bort för två och ett halvt år. Tiden går fort, saknaden efter henne kommer alltid att finnas.

Djurkyrkogården i Vare, söder om Varberg

Djurkyrkogården i Vare, söder om Varberg

Sessans grav

Sessans grav

Det är skönt att James operation hittills tycks ha gott bra. Han äter inte så mycket. Det kan ju kanske bero på att han får inte röra sig så mycket än. Först efter kontrollen vi skall göra i början av juni. Vissa gånger vill han gärna ut, men när vi gått ca 50 m, gnäller han och vill hem. Givetvis får han som han vill. Det är tur vår lilla radhustäppa finns.

James nyopererad

James nyopererad

Jag besökte också minneslunden på kyrkogården i stan för att sätta några vackra blommor till min mamma. Visst är det bra med minneslundar. Man har ingen gravplats att sköta. Men samtidigt så har man behovet av en gravplats. Någon stans att gå till ex mors dag, födelsedag etc.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: