h1

Botox för män, Botox för kvinnor

08 juni 2009

Kvinnor har länge viljat förbättra/förändra sitt utseende med Botox. Det senaste i USA är ställen kvinnorna kan gå till på sin lunchrast. Få några sprutor och sedan gå tillbaka till jobbet. Kvinnor i alla åldrar. Från början var det mest bröstförstoring vi hörde talas om. Men numera kan man förändra nästan allt man vill.

Men när det gäller underlivet håller jag med Malin Wollin i Aftonbladet, citat: jag älskar mitt underliv.”

” http://www.aftonbladet.se/wendela/article5335822.ab

Men nu är männen på väg in i marknaden. Inte bara med skönhetsförbättring.  Nej de tvekar inte att förstora sin penis. Det är det där med storleken. Fast det sägs att storleken spelar ingen roll. Men det har väl inte de killar lyssnat på som förstorar sin penis. Fast det är mest i bastun de killar känner sig mest utsatta och jämför storleken. Att förtjocka en penis kostar 21 000 kr och att dessutom förlänga den kostar 42 000 kr. Oerhörda summor. Är deras självförtroende så illa att detta är en nödvändighet?

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/temaskonhet/article5310532.ab

I en film från USA för ett par år sedan var det en man som ville överraska sin fru med att förstora sin penis. Den blev helt förstörd. Stor och lång, hängde ner i byxbenet. Hans fru tog ut skilsmässa. Han fick tillsist hjälp med att försöka återställa den. Penisen blev bättre, men inte bra. Det kostade oerhört mycket pengar. Han fann till slut en ny kvinna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: