h1

Jag ger upp mot tiden!

09 juni 2009

Jag ger upp tiden – den räcker inte till den går för fort. Den rusar fram i flera hundra kilometer/timman. Den rättar sig inte efter hastighetsbegränsingar. I dag borde vi ha hastighetsbegränsing på tiden. 24 timmar på ett dygn räcker inte långt. Det är ju max 120 km på motorvägen, det skulle vara hastighetskontroll på tiden och böter om man överskrider den. Böterna kan ju vara någon form av stresshantering, yoga, spa, en sandstrand med en paraplydrink.

Tid för att växla ner, ta en lägre växel, hinna med att se sig omkring under färden, ta en paus, prata med familj och vänner, njuta av naturen, sitta vid havet och koppla av, kanske ta med en fikakorg till stranddpromenaden. Kaffe o fikabröd, ellr varför inte en flaska rött och lite ost o kex. Det finns massor man kan göra

– OM MAN HAR TID – OM MAN TAR SIG TID!!!! –

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: