h1

Twitter från morgonpromenad

28 juni 2009

Kl 07.30 frukost ute i trädgården. Vinden har mojnat, några tunna skyar syns på den blåa himlen.

Kl 08.10 Kopplar hundarna, James har en kompis här från landet, Asta (borderterrier). Vi går upp mot Svarta Havet (dammen). Det luktar gott från ängens alla blommor. Rådjuret lyser med sin frånvaro idag.

Kl 08.20 Vid  dammen sitter hägern, den lyfter och flyg över till andra sidan av dammen. Går ner i vattnet fångar en genomskinlig plastpåse som den börjar försöka svälja. Ett par på andra sidan går mot hägern för att få den att släppa påsen. Men inte, iställer flyger den tillbaka till min sida. Jag går upp mot den jag också för att få den att släppa påsen. Men då flyger till andra sidan igen. Jag ger upp.

Kl 08.30 Hör kyrkklockorna från Träslövs kyrka. Går genom stigen där det brann för något år sedan. Idag syns inte mycket av det. Naturen är bra på att reparera skador.

Kl. 08.40 Asta är ovan vid koppel o stan. Hon är nyfiken på allt omkring sig. James har inte gått den här rundan på nästan två månader på grund av sin operation. Han är glad och ivrig.

Kl 08.50 Hemma, hundarna är törstiga. Jag skall tvätta av fönsterfodret som jag skall måla. Men först hämta lakanen från sängen och lägga i tvättmaskinen, finns det något så underbart som att sova i nytvättade lakan som hängt ute i solen och torkat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: