h1

Man blir ledsen, Michael Jackson, varför?

29 juni 2009

Läste just nu artikeln i Aftonbladet om Michael Jackson. Hans kropp var helt slut. Hans försök att bli  – ja vad då? Han såg bra ut, han var en fin pojke, en fin man. Tills han började med dessa operationer, började förändra sin kropp, sitt utseende. Varför, varför gjorde han allt detta? Vem, vilka fick honom att känna sig missnöjd med sig själv?

Jag blev ledsen när jag läste artikeln, det är tragiskt! Finns inte ord för detta! Tycker så väldigt synd om honom! Från Aftonbladet: Rapporten vittnar också om en 50-åring vars kropp misshandlats under mycket lång tid.

Han vägde bara lite över 50 kg och var 178 cm lång. Ingen vikt för en man! Med så  mycket folk runt sig, varför reagerade ingen, varför?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/michaeljackson/article5444540.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: