h1

Nattligt TWITTER

03 juli 2009

00.09 Jösses det är över midnatt, borde sova. Men det blev en sen dag och sen kväll. Dagen blev nästan som förväntat. Jag städa lite här o där, jag målade väggen till altanen och jag målade saketet. De var skönt när det var klart.

Solen  värmde så jag fick vattenblåsor på ryggen. Men vad gör det, hellre varmt än kallt.

Svetten lackade och jag målade och målade. Det blev rätt fint tycker jag.  Jag kommer att gå på en del möten här, OM vi flyttar. En kund bjöd över mig, jag höjde, han bjöd öve, jag avvaktar till måndag. Det gäller ha is i magen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: