h1

Koltrasten TWITTRAR utanför

03 juli 2009

Klockan närmar sig fem på morgonen. Sista timmen har jag försökt sova, men nu har jag gett upp. Solen är på väg upp. Koltrasten drillar så vackert utanför, några småfåglar tjattrar. Blir en fin dag igen. Men sen lär det vara slut för denna gången. Trist, men regn behövs!

Ligger o funderar på det eventuellt nya huset. Fördel att man inte måste åtgärda en massa innan man flyttar in. Fast altanen får vi börja med snarast. Det blir svårt att skydda våra altanmöbler för regn annars. 

Vi trivs bra här på Äckre. Men det ev. nya huset har rymd runt omkring och trädgården blir rolig att planera, utrymme för min kreativitet.

Sömnproblemet har förmodligen med huset att göra. Svårt sova när man stor inför en eventuellt stor händelse och affär.

Sen funderar jag på att vår nuvarande bostad/radhus måste kompletteras med golvlist och städas, snyggas upp för att säljas. Vår lilla trädgårdstäppa tillhör (tycker jag) en av de finaste,  med två små sittplatser, damm och gärdesgård.

Borde sova en stund till, mycket att göra idag. Måla staket, altanvägg, hämta hem ett nytt bord, hinna till havet en stund, ta emot glasmästaren som kommer före halv åtta o hämtar den trasiga altandörren från igår. Får väl fixa frukost åt maken som kommer cyklandes hem från nattjobb på Ringhals.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: