h1

TWITTRANDE

08 juli 2009

Egentligen blir det inget twitter tror jag, eller kvitter. Idag skall vi bestämma oss hus, inte hus. Hade högsta budet, blev överbjudna för en stund sedan. Så nu är problemet höja budet eller inte? Jag räknar både fram och baklänges. Råd, inte råd? Hur mycket har vi råd med?

I går var vi på Zorba´s och åt. Vi bjöd Eva och Bengt, Eva fick det som 50-årspresent av oss. Vi hade en helkväll med 16-rätters grekisk mat, retzina och ozo. Det var trevligt och det var gott. Skön kväll med promenad hem.

Cyklade hit till jobbet idag, ingen blåst, men risk för regn. På fotbollsplanen börjar turisterna/camparna komma till reservcampingen. Fotbollen får ligga på is till hösten.

I östra ändan vid duvslagen har man börjat schakta bort jord och skala fram en plats för att bygga en arena. Det skall bli en byggnad på ca 4000 kvm som skall rymma flera planer. Intressant. Synd om duvorna bara som måste flytta.

Snart dags cykla hem, fixa hemma. Städa, bära ut ett bord till garaget. Ta hand om  tvätten. Gå ut med James och grannens hund Anton.

I morgon är jag ledig. James skall till Halmstad för behandling igen. Vattenträning och akapunktur samt massage.

Vilket virrigt twitter. Får se om jag kvittrar senare idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: