h1

James Bond fick massage

09 juli 2009
Nell, Asta och James Bond

Nell, Asta och James Bond

Idag åkte vi till Halmstad James och jag. Han skulle få sin behandling. Idag fick han dryga 20 minuters vattenträning därefter 20 minuters massage. Vattenträning tröttar ut honom, han skäller på slutet. Vet inte om han säger att han är trött. Sen fick han skön massage på bordet.

När vi kommer hem är han trött. Vi tar en liten promenad tillsammans med Anton, grannens hund. Senare på dagen kommer Asta, borderterrier, som vi skall passa i ca 3 veckor. Hon är en glad och hoppig hund, behöver få ett bad eftersom hon springer mest ute på landet o i fårhagen osv. James är glad få sällskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: