h1

Helgen gick fort!

12 juli 2009

Men det kan bero på att det var mycket att göra. Först stod det städa på listan, Mäklaren kommer hit på måndag för att göra en bedömning av vårt radhus. Sen stod det handla, laga mat och vara på kalas klockan fem. Det funkade inte, fick ringa o säga vi kommer, men senare.

Sen visade det sig på kalaset att bästa vännen o hennes sambo hade förlovat sig dagen innan, den 10 juli. Det var samma dag som min mans bästa kompis hade förlovat sig 2 år tidigare. Sen var det nästan samma dag som oss, vi förlovade oss den 6 juli för 9 år sedan. Så champangen den var verkligen inte fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: