h1

Wheels and Wings racar vid Håstens Camping

15 juli 2009

Sover Törnrosas sköna  sömn, vaknar av ett fruktansvärt ljud. Klockan är ett mitt i natten. Fattar inte först, försöker sova vidare. Det är omöjligt, efter en stund kopplar hjärnan. Deltagare till Wheels and Wings i helgen är ute och kör. Förmodligen Stenåsavägen mellan Österleden och rondellen vid vårt. Undra vilka fartränder de åstakommit i asfalten. Hastigheten är INTE 50km. Det går fort.

Några deltagande bilar drar på volymen på musiken. Tror de står i min trädgård och har konsert. Ett bra sätt för dem i bilen att slippa höra när hjulen sladdar och dånande drar iväg i svängarna.

Håstens sommarcamping öppnar denna vecka eftersom behovet av campingplatser är stort. Denna helg är ett nöje gå över campingen till jobbet och spana in alla snygga jänkare o deras husvagnar.

Men nu verkar de ha kört vidare, men jag kan höra dem längre bort hur de drar på och det skriker om däcken, Får försöka sova lite till.

Trots detta, hoppas jag att det blir bra väder och en fin helg. Wheels and Wings är en storhelg för hela Varberg. Crousingen genom staden är verkligen att rekommendera. Bilarna är otroliga när de sakta glider fram.

Tyvärr har Varbergs stad ställt så många underliga krav i år och ändrat på tidigare års upplägg, att man får hoppas deltagarna inte hoppar av och Wheels and Wings får mindre deltagare nästa år – för man kan tro att det är så Varbergs kommun vill ha, i alla fall den där ”snubben” ovanpå Netto (fr Gatunämnden tror jag)

Nu är det tyst – Nu skall jag sova igen!

2 kommentarer

  1. Äsch, sov med öronproppar.. så är de bara en vecka. Gör ingenting.


    • Jag vet, det gör inget. Bara att jag inte fatta vad det var först! 🙂Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: